Marica poate fi al Stelei in 24 de ore! Anuntul facut de jucator dupa ultima discutie cu Gigi Becali

Marica poate fi al Stelei in 24 de ore! Anuntul facut de jucator dupa ultima discutie cu Gigi Becali

Steaua poate sa-si rezolve in urmatoarele 24 de ore cea mai importanta problema din 2016: postul de atacant.

Nu e prima oara cand Marica ii promite lui Becali ca a doua zi va veni la discutiile finale cu Steaua. In urma cu o saptamana atacantul roman l-a lasat sa astepte si a plecat la Madrid sa discute cu Getafe.

Doar ca discutiile lui Marica cu clubul spaniol nu s-au purtat asa cum acesta si-ar fi dorit. Becali sustine ca totul a picat, iar acum Steaua ramane cea mai importanta - daca nu chiar unica - sansa de a juca pentru a prinde nationala si Euro 2016.

De data aceasta Gigi Becali nu spune ca Marica si-a dat acordul, doar ca Marica l-a rugat sa nu faca nicio dezvaluire pana miercuri, cand lucrurile vor fi clare.

"Despre Marica nu va pot spune mai multe. Mi-a spus ca maine. Eu zic de astazi. Eu ii fac placerea si maine o sa vorbim despre Marica!"

"Marica mi-a zis asa. Daca e sa vin la Steaua, nu vreau nici 5 bani. Nu vrea bani. Eu si-asa am vrut sa fac azi o gluma... a ras. A zis, nea Gigi, nu vreau bani, eu vreau liniste. O sa dau tot ce pot, dar cine stie? Nu vreau sa inceapa cu rautatile!"

"Daca maine zice Marica da, fundas am, atacant am, si ma sucesc si eu si zic si eu ca nu mai vreau", a declarat Gigi Becali intr-o conferinta de presa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies