Superliga

Marica a refuzat Steaua si pleaca la Konyaspor! UPDATE Salariul urias pe care il va castiga la turci si prima reactie a lui Contra

Konyaspor a terminat pe locul 11 sezonul trecut.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Iulie 2014, 18:40
Data actualizarii: Sambata 19 Iulie 2014, 18:44

UPDATE Cosmin Contra: "Eu mi l-am dorit la Getafe, dar daca nu s-a ajuns la nicio intelegere, asta e... bine ca a semnat cu o echipa, ca si-a gasit, asta e cel mai important. E alegerea lui, decide cum crede in viata. Mi-ar fi placut sa vina aici, dar daca nu s-a putut, asta e. Ma bucur ca si-a gasit echipa si ca incepe pregatirea.", a declarat Contra pentru www.sport.ro.


UPDATE DolceSport anunta ca Ciprian Marica va castiga in Turcia 1,75 milioane de euro pe sezon.


Selcuk Aksoy, responsabil al sectiei de fotbal a clubului Torku Konyaspor, a declarat ca gruparea turca s-a inteles cu atacantul echipei Getafe, Ciprian Marica, pentru un contract pe doi ani, informeaza haberler.com.

"Transferul lui Marica s-a realizat. Ne-am inteles in privinta termenilor. Daca nu va interveni ceva, il asteptam in aceasta seara la Konya. Ne-am inteles cu atacantul roman pe doi ani. Marica este un jucator cu o cariera bogata. Este atacantul nationalei Romaniei. El a jucat inainte in aceeasi echipa cu (Alexander) Hleb. si Hleb a avut o influenta in realizarea transferului", a spus Aksoy.

La Konyaspor este legitimat si Gabriel Torje, un alt international roman.

Modifică setările cookies