"Marica e fotbalist, s-a vazut. Suntem puternici". Becali si-a facut iesirea "triumfala" pe muzica bisericeasca in Maybach-ul de 200.000 de euro

Concordia 0-2 Steaua. Varela si Hamroun au marcat.

Patronul Stelei a vorbit destul de putin dupa victoria de la Chiajna. Acesta a vazut meciul din tribuna, alaturi de Mihai Stoica si Valeriu Argaseala. Becali a spus ca echipa sa a avut un meci greu cu Concordia, care o va impiedica pe Dinamo:

"O sa vedeti voi etapa viitoare, cum o sa bata Concordia cu scorul cu care a pierdut azi. (n.r. etapa viitoare Concordia joaca cu Dinamo). Marica e fotbalist, s-a vazut. Nu vreau sa comentez acum fiecare jucator ca pe vremuri, nu are rost. O sa vedem daca suntem favoriti la titlu, nu mai are rost sa ne laudam ca pe vremuri, eu cred ca suntem puternici.", a spus Becali dupa meci.

Acesta a povestit ce ce dialog a avut cu Iordanescu, la golul de 1-0 al lui Varela: "Domnului Iordanescu i-am zis ca "nu iti convine", normal (n.r. ca Steaua trece peste Pandurii in clasament), el a venit cu doi baieti care tin cu Steaua, nu cu fratele lor. El tine cu fi-su, va dati seama."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies