'Marica a alergat ca un cal de tractiune german care cara berea!" Cornel Dinu despre motivul formei slabe a lui Marica la Steaua

'Marica a alergat ca un cal de tractiune german care cara berea!" Cornel Dinu despre motivul formei slabe a lui Marica la Steaua

Cornel Dinu crede ca sistemul folosit de Steaua e problema lui Marica. Ceilalti colegi nu-l ajuta suficient!

Dinu il compara pe atacantul Stelei cu un cal german de tractiune: "Coechipierii sunt de vina", spune fostul antrenor dinamovist.

"E dramatic. Marica a alergat foarte mult, dar a facut-o degeaba. Asa cum se intampla cu armasarii germani de tractiune, ei carau berea. Prin aceasta alergare, Marica sugereaza directia si spatiile unde ar trebui sa primeasca mingea. Din pacate pentru el, la Steaua nu exista un al doilea varf, care sa dea pase decisive. Asa se explica aceasta alergare a lui. Steaua nu ar eun joc de echipa care sa-l puna in valoare pe Marica.

Nu primeste pasele necesare pentru calitatile lui. E un atacant care isi creeaza greu ocazii de unul singur, e dependent de pasele colegilor. Singurul care poate sa dea pase decisive e Stanciu. Dar eu nu are un loc fix in echipa, joaca pe dreapta, in centru, e plimbat pe toate posturile!", a spus Dinu la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 13 mai. 953 de noi cazuri de infectare în ultimele 24 de ore
BRAT
Modifică setările cookies