"Nu mai am bani, gata!" Dezamagit de esecul cu Voluntari, Becali inchide robinetul la Steaua. Hamroun nu mai primeste marire de salariu

"Nu mai am bani, gata!" Dezamagit de esecul cu Voluntari, Becali inchide robinetul la Steaua. Hamroun nu mai primeste marire de salariu

Gigi Becali anuntase ca e dispus sa investeasca milioane de euro in Steaua, insa infrangerea cu Voluntari l-a facut sa se razgandeasca. 

Patronul Stelei incepuse sa le mareasca salariile anumitor jucatori importanti din echipa, dar infrnagerea cu Voluntari l-a facut sa anuleze toate negocierile. Doar Stanciu se alege cu contract marit deoarece a apucat sa semneze. Hamroun, unul dintre cei mai buni jucatori din acest sezon va ramane cu contractul de 10.000 de euro pe luna. El urma sa primeasca un salariu dublu din partea lui Becali.

"Ce, sa fiu eu tot timpul idiotul? Mareste salarii, da...Acum trebuie sa dau de la mine. Pana acum am avut bani la Steaua. Mai am 1.2 milioane de luat de la transferul lui Keseru si 500 de mii de la Sanmartean. Deci 1 milion 700 de mii.

Am dat de la mine 600.000, ca sa il luam pe Enache. In rest, nu mai am bani, gata, ajunge! Eu de ce sa mai dau bani? Eu stiu ce se mai intampla? In Romania e posibil orice...", a declarat Becali pentru Digi.

"Sa nu mai vina sa-i maresc salariul! I-am promis, dar nu mai e valabila promisiunea. Doar Stanciu a primit majorarea, fiindca el s-a miscat mai repede si a apucat sa semneze", a mai spus Becali. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un nou record de vaccinări în 24 de ore: 110.633 persoane. Câte reacții adverse s-au înregistrat
BRAT
Modifică setările cookies