Marele regret al lui Claudiu Keșeru! Unde a fost dorit: ”Mi-a părut rău că am refuzat oferta lor”

Claudiu Keseru PAOK Salonic Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 22:50
Data actualizarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 22:50

Ajuns la 36 de ani, Claudiu Keșeru a dezvăluit că a refuzat o ofertă importantă pe vremea când evolua pentru Ludogoreț Razgrad, echipa care domină fotbalul bulgar de mai bine de zece ani.

Răzvan Lucescu l-a vrut la PAOK Salonic în sezonul 2018-2019, pentru a-l înlocui pe Aleksandar Prijovic, plecat la Al-Ittihad pentru zece milioane de euro. 

Keșeru regretă și astăzi că a refuzat oferta venită din partea echipei lui Răzvan Lucescu.

Claudiu Keșeru: ”Mi-a părut rău că am refuzat oferta lui PAOK!”

„Mi-a părut rău că am refuzat oferta lui PAOK, când era Răzvan acolo. În 2019, în vară. Plecase Prijovic și chiar vorbisem și cu Varela, l-au trimis pe impresarul clubului să vină la Razgrad să discutăm, eu aveam acea clauză prin care puteam să plec pentru o sumă de bani. Avusesem o înțelegere cu patronul, să-l anunț cu o lună și ceva înainte, venea la două zile înainte de primul meci în Liga Campionilor, antrenor nou...  

Mi-a rămas acolo, oare ce s-ar fi întâmplat dacă plecam? Nu neapărat pentru că au câștigat campioantul ulterior, dar și pentru cum s-a terminat aventura mea la Ludogoreț. Și că n-am reușit să lucrez cu Răzvan, mi-aș fi dorit”, a spus Claudiu Keșeru.

În șase ani la Ludogoreț, Keșeru a câștigat de șase ori titlul de campion și a fost de trei ori golgheterul campionatului din Bulgaria. Gruparea din Razgrad l-a cumpărat în 2015 pentru un milion de euro și l-a cedat gratis în 2021, la FCSB, de unde a ajuns la UTA Arad.

Cu Ludogoreț, Keșeru a jucat în grupele Champions League din sezonul 2016-2017.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!