Marea schisma ros-albastra. Reghecampf vrea sa aduca "nordul" langa echipa, dar Peluza Sud ramane pe pozitii: galeria revine doar in cazul unui acord Becali - CSA

Steaua joaca cu arenele pline in alte orase, dar nu mai are succes in Bucuresti. Pentru primul meci oficial al lui 2016, Concordia - Steaua, la Chiajna s-au epuizat deja biletele.

Reghecampf & Co anunta sus si tare ca obiectivul ramane titlul, iar acesta poate fi indeplinit dupa campania furibunda de achizitii, dar si daca fanii vor reveni langa echipa.

Cu o serie de transferuri extrem de interesante, culminand cu sosirile lui Marica si Gebhart, Reghecampf spera sa-i fi convins pe unii dintre suporteri sa revina langa echipa in sezonul de primavara.

Marea dorinta a antrenorului este insa readucerea galeriei la stadion, fie ca echipa sa va juca pe National Arena, Ghencea ori la Pitesti. Acesta ar vrea sa-i convinga pe ultrasii din "Peluza Nord" sa iasa la un miting in fata Ministerului Apararii si a inceput deja unele "negocieri". 

Cu "Sudul", Reghecampf nu va avea insa succes. Cel putin nu pana cand Becali nu va ajunge la un acord cu CSA ori nu va obtine in instanta emblema si palmaresul.

Ultrasii din "Peluza Sud" raman pe pozitii in conflictul iscat deja d eo buna bucata de vreme si spun ca nu vor reveni pe stadion in meciurile din Play Off daca Becali si CSA nu vor ajunge la o intelegere.

Primul meci oficial al Stelei in 2016 e luni, de la 20:30, la Chiajna.

Foto principala: sudsteaua.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies