"Marea problema ar putea sa fie chiar la el!" Mirel Radoi, reactie in cazul lui Adrian Petre! De ce nu reuseste atacantul sa se impuna la FCSB

"Marea problema ar putea sa fie chiar la el!" Mirel Radoi, reactie in cazul lui Adrian Petre! De ce nu reuseste atacantul sa se impuna la FCSB

Adrian Petre a fost din nou contestat dupa partida FCSB-ului cu Backa Topola si Mihai Stoica a acuzat modul in care se antreneaza atacantul.

Adrian Petre este acuzat ca nu da dovada de implicare la antrenamentele FCSB-ului si acesta este principalul motiv pentru care nu mai face parte din planurile antrenorului.

Mihai Stoica a dezvaluit ca Petre este ultimul la toti parametrii dintre fotbalistii ros-albastrilor, iar atitudinea cu care se prezinta la sedintele de pregatire nu este cea potrivita unui jucator care isi doreste sa joace mai mult.

Mirel Radoi, selectionerul Romaniei, crede ca este nedrept ce i se intampla lui Petre, insa daca acuzatiile din interiorul FCSB-ului sunt adevarate, atunci atacantul ar trebui sa isi schimbe de urgent atitudinea:

"Mi se pare putin nedrept ceea ce i se intampla. Daca chiar este reala declaratia lui Toni Petrea, atunci marea problema poate sa fie chiar la Adi Petre. Daca este real ca nu este multumit de el la antrenament, atunci cred ca primul semna ar trebui sa vina de la Adi Petre. Adica mult mai mare implicare, o schimbare de atitudine", a spus Mirel Radoi pentru Telekom Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Doi angajați au fost reținuți în cazul tragediei de la spitalul Victor Babeş. Sunt acuzaţi de ucidere din culpă
BRAT
Modifică setările cookies