Campionul Tecau a ajuns in Romania! VISUL SUPREM care face milioane de romani sa viseze. Cum putem avea AUR la Jocurile Olimpice

Horia Tecau s-a intors in tara dupa victoria de senzatie pe care a reusit-o alaturi de olandezul Rojer la Wimbledon.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Iulie 2015, 21:53
Data actualizarii: Luni 13 Iulie 2015, 22:00

Alaturi de sefii sportului din Romania, Tecau a fost asteptat pe aeroport de mama si de fratele sau. Dupa meciul de Cupa Davis cu Slovacia, Tecau viseaza din nou la aur: vrea sa mearga cat mai departe alaturi de nationala si sa se impuna alaturi de Rojer la US Open si la Turneul Campionilor, ultimele doua mari evenimente din tenis in acest an.

Pentru victoria de la Wimbledon, Tecau a primit o prima speciala din partea mamei sale: prajitura preferata, cu nuca si bezea! :)

"Am multe amintiri de la Wimbledon, dar le pastrez in suflet. Inca nu m-am trezit dupa victorie, inca visez", a recunoscut amuzat Horia. Tenismanul a intrat intr-un club select al castigatorilor. Va putea merge toata viata alaturi de familie si prieteni la meciurile superturneului londonez fara sa plateasca nimic. :)

Marele obiectiv al carierei ramane o medalie la Jocurile Olimpice. La Rio, in 2016, Tecau poate aduce o victorie istorica pentru Romania impreuna cu un alt jucator roman aflat in topul momentului, Florin Mergea.

Modifică setările cookies