Management slab, antrenor fara licenta, transferuri-capcana. Un fost jucator al Stelei vorbeste despre motivul caderii echipei lui Radoi

Management slab, antrenor fara licenta, transferuri-capcana. Un fost jucator al Stelei vorbeste despre motivul caderii echipei lui Radoi

JOI, CUPA ROMANIEI LIVE: Braila - Dinamo, 16:30, la Sport.ro | U. CLUJ - STEAUA, 20:30, ProTV

George Ogararu, fostul jucator al Stelei, incearca sa explice cum echipa lui Radoi a cazut in sezon, dupa trei ani in care Steaua a dominat fotbalul din Romania:

"Din pacate, este o consecinta a unui management defectuos. Sper sa se poata remedia. in momentul de fata, nu cred ca Steaua este favorita la titlu. Mirel este un antrenorul bun, desi s-a vorbit ca nu are licenta. Cred ca este bun pentru Steaua, dar a nimerit intr-o conjunctura nefavorabila."

"Are personalitate, are cunostinte fotbalistice, are sufletul la Steaua si isi doreste foarte mult sa reuseasca. E un tip foarte echilibrat, care le-a luat pe toate in piept. E un tip puternic. Eu asa l-am cunoscut. Cred ca are calitati de antrenor"

"Nu este aceeasi valoare ca in trecut. E normal sa compari rezultatele de acum cu cele ale antrenorului precedent, insa valoarea si componenta lotului s-au schimbat. Jucatorii care au venit nu s-au ridicat la nivelul celorlalti."

"Multi jucatori au venit din postura de lideri la echipele lor si nu s-au integrat. Este si cazul lui Tade. E o altfel de presiune aici, trebuie sa fii la un nivel maxim in fiecare meci", a spus Ogararu la DigiSport.

Citeste si:George Ogararu
VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies