Denis Alibec Steaua Superliga

Mama lui Alibec a confirmat transferul de 1,5 milioane de euro la Steaua: "Mai joaca la Astra pana la iarna!" 

Denis Alibec merge la Steaua pentru 1,5 milioane de euro. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2016, 19:02
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2016, 19:03

Chiar mama fotbalistului anunta ca cele doua parti au batut palma, iar Denis Alibec va juca la Steaua din iarna. Astra are mari probleme financiare, iar patronul Nicolae este fortat sa vanda vedetele. Mai mult, a cerut ca echipa sa se autofinanteze.

"Da, Denis este la Steaua! Am vorbit cu domnul Becali, dar a fost o discutie privata si nu este corect si moral sa va dezvalui eu acum ce am vorbit acolo. Momentan, el este inca jucatorul Astrei, cel putin pâna la iarna si nu este normal sa vorbim acum prea multe”, a spus Emilia Stroe la Digi.

Alibec nu e inca pregatit 100% pentru Steaua, mai spune mama fotbalistului, dar atacantul va ajunge la forma fizica necesara pana in momentul transferului.

"Denis a fost inteles gresit. I s-a facut o imagine de puturos, de om care nu trage la antrenament, dar totul este fals. Adica se pregateste serios, merge mai devreme la antrenament, sta si dupa aceea, face recuperare, dar trebuie sa tineti cont ca el acum vine dupa o accidentare, joaca si cu infiltratii, plus ca este incercat si de o pubalgie. El a tras de el pâna acum.

El este un jucator masiv, nu este suplu, si de aceea lumea si-a facut ideea ca Denis nu se pregateste foarte bine.

Acum, Denis nu este la greutatea optima, trebuie sa fim sinceri, pentru ca nici antrenamentele nu le-a facut 100%, dar sunt foarte increzatoare ca pâna la iarna va fi ok”, a mai spus Emilia Stroe la Digi Sport.

Modifică setările cookies