Sumudica il ataca pe Stanciu: "Maine voi fi suspendat! Dar viitorul numar 10 al Romaniei, bunul national, bibeloul care nu trebuie atins ca se sparge, va scapa"

Sumudica il ataca pe Stanciu: "Maine voi fi suspendat! Dar viitorul numar 10 al Romaniei, bunul national, bibeloul care nu trebuie atins ca se sparge, va scapa"

ASTRA 0-0 PANDURII | Sumudica e fericit dupa ce Astra a scos un punct cu Pandurii cu un om in minus. E suparat insa ca va fi judecat miercuri pentru gesturile obscene facute fata de stelisti.

Marius Sumudica e sigur ca el va fi suspendat pentru ca le-a aratat degetul mijlociu fanilor Stelei, la Pitesti, dar e nervos ca Stanciu, pentru un gest similar cu Pandurii, nu va fi judecat:

"Astia suntem, vom avea mai multe zile de odihna. Azi am luat o optiune serioasa sa ramanem in primele 3 locuri din Romania. Cu siguranta maine voi fi suspendat, asta e ce se intampla in Romania. Iar viitorul numar 10 al nationalei, bunul national, bibeloul nu trebuie atins ca se sparge. El poate sa arate degetul si nu i se intampla nimic."

Dupa meciul Astrei cu Pandurii, incheiat 0-0, Sumudica a mai declarat:

"Am castigat un punct, a fost greu azi, am jucat cu o echipa buna, bine asezata in teren, ne-a pus probleme. E greu sa gestioneze momente cand joci cu presiunea primului loc, in 10 oameni. Sunt multumit de punct. Acest punct ma ajuta, sunt pe primul loc si daca bat la Viitorul cu Steaua pot sa am doua rezultate, victorie sau egal. Avem 10% sanse la titlu si dupa acest meci au ramas intacte. Arbitrajul a fost OK, ii felicit."

"Pandurii au avut doua zile de odihna in fata noastra, au venit dupa un esec care i-a inrait, noi am venit dupa o victorie de rasunet. Eram sigur ca fizic vom avea probleme. Eu cand v-am spus ca nu avem alte posibilitati, anti-carcel... Noi ne jucam sansa pana la capat. Avem 6 puncte peste Dinamo si cred ca 10 fata de Viitorul. Consider ca suntem in grafic", a spus antrenorul Astrei la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies