Patronul Astrei: "Galamaz nu mai vrea sa vina la Astra! Nu mai negociem cu Unirea!"

Autor: Sport.ro
Marti 24 August 2010, 18:01

	Patronul Astrei: "Galamaz nu mai vrea sa vina la Astra! Nu mai negociem cu Unirea!"

Dupa ce site-ul oficial al Astrei a anuntat astazi transferul a sase jucatori de la Urziceni, care nu au confirmat insa mutarea, Ioan Niculae incearca sa faca lumina in acest caz

"E cert: pe langa Galamaz, Marinescu, Ricardo, au mai devenit jucatorii Astrei Iulian Apostol, Sorin Frunza si Raul Rusescu!

Cei sase campioni (cu Unirea Urziceni) se alatura chiar saptamana aceasta lotului pregatit de „cvartetul” lui Stoichita", a anuntat astazi site-ul oficial al Astrei.

Iulian Apostol a tinut sa dezminta stirea, iar Ilie Dumitrescu a facut un anunt care a bulversat intreaga poveste: Galamaz, Bilasco si Brandan sunt foarte aproape de a semna cu Steaua.

Patronul Astrei, Ioan Niculae, a incercat sa faca lumina in acest caz, spunand ca George Galamaz a semnat inca de saptamana trecuta cu ploiestenii.

"Galamaz a semnat contractul cu Astra acum o saptamana. Contractul de munca si de transfer cu Bucsaru tot acum o saptamana este semnat. Probabil ca l-a intors iar vreun agent mare si am aflat ca Galamaz nu ar mai vrea sa vina la Astra."

"Documentele toate sunt la Bucsaru. Daca Bucsaru e corect, i-am cerut sa-mi faca factura si sa-i dau banii. Dar in Romania, orice este posibil...", a declarat Ioan Niculae pentru www.sport.ro.


Presedintele Stelei spune ca sunt sanse mari ca cei 3 sa ajunga la Steaua: "Sunt sanse destul de mari sa-i luam, deoarece Ilie a cerut trei jucatori chiar de la instalare. Gigi stie ca e important sa-i ofere acesti jucatori, deoarece si el ii cere rezultate.

Steaua costa intre 800.000 si 1.000.000 de euro in fiecare luna. Gigi Becali chiar a invitat potentialii investitori sa preia clubul daca ar fi dispusi sa plateasca banii astia. Totul costa.

Ilie este o revelatie pentru mine, nu il cunosteam inainte sa ajung la Steaua", a declarat Helmuth Duckadam la Digi Sport.
 

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT