Galamaz, Bilasco si Brandan la Steaua! Ilie: "Sunt trei jucatori pe care oricine si i-ar dori!"

Autor: Sport.ro
Marti 24 August 2010, 16:33

	Galamaz, Bilasco si Brandan la Steaua! Ilie: "Sunt trei jucatori pe care oricine si i-ar dori!"

Ilie Dumitrescu l-a convins pe Gigi sa-i aduca primii trei jucatori la Steaua, toti sunt de la Unirea Urziceni.

Becali si Bucsaru s-au inteles pentru Bilasco, Brandan si Galamaz. Cel mai probabil, cei trei jucatori vor imbraca oficial tricoul Stelei dupa returul dintre Unirea si Hajduk Split de joi seara.

Culmea, cei trei ar putea debuta pentru Steaua intr-un meci cu Unirea Urziceni, care va avea loc in etapa a 7-a. "E adevarat, in principiu ne-am inteles cu cei trei. Sper sa se rezolve in curand situatia si sa-i am la dispozitie. Mai multe nu pot spune acum" a declarat Ilie Dumitrescu pentru Adevarul.

"Galamaz, Bilasco si Brandan sunt trei jucatori importanti pe care oricine si i-ar dori. Suna frumos, doar atat. Nu ma intereseaza ce anunta si ce se intampla in viata altei echipe, cu atat mai putin ce scrie pe site-ul oficial o alta echipa. Orice antrenor din Liga I si-ar dori sa-si intareasca lotul cu trei jucatori valorosi" a declarat ulterior Ilie Dumitrescu la gsptv.

Toata Romania vede Romania! Nationala U21, din nou spre Euro! Irlanda de Nord - Romania, marti, 19:30, PRO X! MM Stoica si Dumitru Graur comenteaza meciul la Special, pe PRO X!

Întrebarea lui Cristian Leonte care l-a pus în încurcătură pe Klaus Iohannis
BRAT