'Ma, voi va bateti joc de noi sau asta e oferta?' :)) GENIAL! Dinamo, UMILITA in Congo inainte de amicalul cu Barcelona! Ce jucatori au ratat

Autor: Sport.ro
Joi 12 Iulie 2012, 15:46

	'Ma, voi va bateti joc de noi sau asta e oferta?' :)) GENIAL! Dinamo, UMILITA in Congo inainte de amicalul cu Barcelona! Ce jucatori au ratat

Bonetti a ratat 3 jucatori dintr-un telefon! A sunat in Congo ca sa aduca la Dinamo 3 perle de la Cupa Africii!

Agentul Nir Karin spune ca Dinamo a facut oferte de imprumut pentru Stophila Sunzi, Rainford Kalaba si Given Singuluma, dar sefii lui TP Mazembe au ramas interzisi cand au vazut propunerea oficiala.

Dinamo voia sa plateasca o suma infima pentru a-i avea in noul sezon. Bonetti putea sa-si faca o impresie despre potentialul lor si sa propuna preturi de achizitie definitiva peste un an.

"Dari si cei de la Dinamo si i-au dorit foarte mult. Dinamo mi-a dat oferta oficiala mai intai pentru Sunzu, apoi pentru Kalaba. Mazembe a avut un punct de vedere foarte corect, au spus ca nu e nicio sansa ca jucatorii sa plece pentru banii oferiti de Dinamo. De aia nici nu se mai discuta cu romanii", a explicat agentul Nir Karin pentru Post Zambia.

Toti cei 3 jucatori ofertati de Dinamo sunt internationali zambieni si au facut parte din echipa nationala la Cupa Africii pe Natiuni, castigata la inceputul anului in Gabon.

Ludovic Orban promite noi măsuri de relaxare de pe 15 iunie: „Să se bucure de mare, de plajă”
BRAT