Liga 1

"Ma, tu n-ai REALIZAT NIMIC in fotbal, dar nimic!" Mesaj incendiar pentru Adi Popa, in ziua nuntii sale!

Adi Popa si Helmuth Duckadam au avut un schimb de replici pe tema nuntii jucatorului de la Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Mai 2015, 10:07
Data actualizarii: Duminica 17 Mai 2015, 10:40

Primul a stabilit ca se casatoreste sambata, in ziua in care Steaua avea meci la Brasov. Inainte de partida, Popa a spus ca intrebase la club inca din urma cu cateva luni daca se poate casatori pe aceasta data. Primise ok-ul, ca urmare a faptului ca la momentul in care si-a planificat totul Steaua era lider detasat.

Apoi a venit replica lui Duckadam, care l-a acuzat pe jucator ca nu si-a ales bine data nuntii si ca trebuia sa fie mai atent la programul echipei, de vreme ce e un om de baza in lotul Stelei. Si au mai urmat cateva declaratii, dintre cele mai taioase, intre Adi Popa si presedintele de imagine al Stelei, Duckadam.

O replica a venit si de la Sabau, fostul jucator de la Dinamo si Rapid acuzandu-l pe Adi Popa:

"Tu, Adi Popa, nu ai realizat nimic in fotbal, dar nimic in fobtal, si ai ajuns sa te iei de un astfel de om, cunoscut in toata lumea?! Cu ce drept vii tu sa-l analizezi pe Duckadam? Daca ai fi intr-o forma senzationala, as mai zice, dar nici asa eu nu mi-as permite sa ma adresez intr-un astfel de mod unui om care a facut istorie fix in locul in care joc", a spus Sabau pentru LookTV.

Modifică setările cookies