"M-am speriat si mi-am inchis contul de Facebook!' Boiciuc, DISTRUS de fani dupa intrarea CRIMINALA asupra lui Popescu. Ce mesaje a primit

"M-am speriat si mi-am inchis contul de Facebook!' Boiciuc, DISTRUS de fani dupa intrarea CRIMINALA asupra lui Popescu. Ce mesaje a primit

Alex Boiciuc a rezistat doar 6 minute in teren contra Stelei. Tudor l-a eliminat pentru o intrare extrem de dura asupra stelistului Ovidiu Popescu.
 

Chiar daca pe teren a protestat la decizia lui Tudor, Boiciuc si-a dat seama de gravitatea gestului sau si azi si-a cerut scuze. Moldoveanul de 19 ani a trebuit sa-si inchida contul de Facebook din cauza mesajelor abuzive pe care le-a primit in ultimele 24 de ore.

"Mi-am dezactivat contul de Faceboo. Am primit sute de mesaje dupa intrarea din meciul de aseara. Oamenii m-au intrebat ce-a fost in capul meu, de ce am intrat asa. Multe mesaje sunt greu de reprodus. M-am speriat si am inchis contul! Il rog sa ma ierte si sa primeasca scuzele mele. Imi cer scuze si fata de Ovidiu, si fata de clubul Steaua, si fata de antrenorii mei si de colegi. Voi cauta numarul de telefon al lui Ovidiu si il voi suna sa-mi cer scuze personal. Sper sa le accepte", a spus Boiciuc pentru PRO Sport.

Ovidiu Popescu va lipsi aproape o luna de pe gazon in urma accidentarii de la Iasi. Stelistul s-a ales cu o entorsa de gradul doi la glezna.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Senatorii au decis că Șoșoacă a încălcat ”deontologia parlamentară”. Ce sancțiuni riscă
BRAT
Modifică setările cookies