"M-A-Ncantat!" Gigi Becali are un nou favorit dupa primul meci al noului sezon!
Luni 17 Iulie 2017, 10:00

"M-A-Ncantat!" Gigi Becali are un nou favorit dupa primul meci al noului sezon!

Becali se bucura ca Dica i-a gasit loc in teren lui Dennis Man.

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Azi, 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Patronul Stelei spune ca pustiul de 18 ani l-a convins ca poate juca si fara sa fie impus in teren de regula U21. Becali i-a pus clauza de reziliere 50 de milioane de euro lui Man, adus de la UTA in urma cu un an in schimbul a 400 000 de euro.

"M-a incantat Man, cred ca are loc sa joace la echipa asta chiar si fara sa fie nevoie sa intre pentru a indeplini regula U21",  a spus Becali. Patronul Stelei nu mai e atat de convins ca va gasi fundasi centrali care sa-i rezolve problemele lui Dica:

"O sa vedem cu fundasii centrali. Chiar daca aducem, tot astia doi o sa joace. Aia foarte buni costa o gramada de bani!".


 3 comentarii
  • 17 2017
    avem viitor Daca ramane serios, baiatul asta poate ajunge cel putin la valoarea lui Stanciu sau a lui chipciu...se vede ca are tupeu si e serios...doar sa nu fie corupt de viata de bucuresti.......
  • 17 2017
    Redstar Ce cauta bagaboanta aia in poza?!?! Si ce pm ati scris Steaua acoli?!? Voi sunteti fc fcsb...
  • 17 2017
    marin un fundas bun, trebuie, insa aseara faptul ca adversara a ajuns destul de des si de usor sa suteze spre poarta este vina mijlocasilor si in special al protejatului vostru capitan...teixeira in locul lui e musai, iar lui ovidiu popescu i s-ar recomanda mai putina determinare si travaliu in schimbul armarii zonei de caetva sute de metri patrati din centrul terenului... un tanase mai atletic, mai responsabil si mai putin rigid ar fi mult mai util...in rest mi se pare o echipa cu mai mult potential fata de anul trecut......
Preşedintele Iohannis efectuează o vizită în Bacău, la societatea comercială Aerostar
BRAT