"M-a deranjat asta!" Mesajul lui Galca in vestiar catre jucatori dupa finalul cantonamentului din Anglia! Ce trebuie sa repare

"M-a deranjat asta!" Mesajul lui Galca in vestiar catre jucatori dupa finalul cantonamentului din Anglia! Ce trebuie sa repare

Steaua are o singura victorie in meciurile amicale, cu Oldham, 4-1. La finalul cantonamentului din Anglia, Galca a avut un emsaj catre jucatori.

Galca este sigur ca in sezonul viitor Steaua se va bate la titlu, insa pana atunci mai trebuie sa repare ceva. Atitudinea si defensiva sunt cele doua mari probleme pe care Galca trebuie sa le rezolve pana la startul noului sezon. Steaua lui Galca debuteaza vineri, la 21:00, in SuperCupa Romaniei cu Astra.

"Ca joc am progresat, dar mai avem de lucru la finalizare. Sa vedem daca mai aducem, dar astazi am avut ocazii, puteam sa mai marcam. Vedem pe viitor ce se va intampla."

"Cu Astra, vom fi 100%, mergem sa castigam. Echipa va avea alta atitudine, iar in meciurile cu Stromgodset va garantez ca va fi alta echipa din punct de vedere al atitudinii."

"A fost o perioada de cantonament, de acomodare cu metodele pe care le-am adus. Le-a fost greu si lor, dar cu siguranta vor fi mult mai pregatiti la meciul cu Astra din SuperCupa si la meciul cu Stromgodset."

"Mi-as fi dorit mai mult sa fi marcat, dar o sa vina si golurile. M-a deranjat ca cipriotii au marcat in 10 oameni, trebuie sa fim concentrati pe tot parcursul meciului.", a declarat Costel Galca.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Filmul atacului petrolierului Mercer Street, care s-a soldat cu moartea unui român. Analist politic: Sunt victime colaterale
BRAT
Modifică setările cookies