Lupta pentru titlul obtinut la TAS a ajuns si pe listele caselor de pariuri. Ce cota are Steaua sa ii ia titlul Viitorului la TAS
3 2017 17:08

Lupta pentru titlul obtinut la TAS a ajuns si pe listele caselor de pariuri. Ce cota are Steaua sa ii ia titlul Viitorului la TAS

Comitetul Executiv al FRF se reuneste luni, 5 iunie, pentru a da un verdict in cazul castigatoarei titlului. In functie de decizia CEx, Steaua anunta ca va merge sa isi caute dreptatea la TAS.

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Scandalul pentru titlul Ligii I a ajuns si la casele de pariuri. Bookmakerii oferta acum cote pentru castigarea trofeului la TAS!

O casa de pariuri care activeaza si in Romania a stabilit o cota pentru ca Steaua sa castige titlul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Stelistii contesta acordarea trofeului Viitorului si argumenteaza prin ambiguitatea regulamentelor. Acestia spun ca ar fi trebuit luate in considerare toate cele 4 meciuri directe de pe parcursul sezonului, nu doar partidele din Play Off.

Potrivit Winmasters, pariorii care mizeaza pe faptul ca Steaua va castiga titlul la TAS isi pot inmulti banii de sase ori!

6.00 este cota pentru ca FCSB sa castige titlul in Elvetia.3 comentarii
  • 3 2017
    pari-blat Este exact ce a dorit casele de pariuri, LPF, FRF, Becali, Hagi și restul de traficanți de pariuri...Se știa ca nu se poate obține, așa ceva de la TAS, dar bani din pariuri....da. Aici s-a dorit sa se ajungă iar acum naivii vor paria pe Steaua, iar alții pe Viitorul. ..Și vor câștiga. ..Ei....
  • 3 2017
    Andrei Mai copiii de minge ce sunteti trebuia luat de la inceputul campionatului binenteles.in cazul asta pana la inceperea playoff trebuia sa fie o campiona si acum alta campioana....
  • 3 2017
    mozzie Titlul nu se castiga si nu se pierde la TAS fraierilor...Solutia lor e optionala,tot aici se decide....
Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă. Fosta soție: ”A încercat să spună mereu adevărul. Uneori, a spus prea mult adevăr”
BRAT