Steaua ASA Targu Mures suporteri Liga 1

Lupta la titlu se decide in 4 zile: astea sunt meciurile pe care Steaua e obligata sa le castige! Se umple National Arena?

Steaua a pierdut 8 puncte din avansul cu care a pornit la inceputul returului. Orice pas gresit se poate transforma in cea mai spectaculoasa rasturnare de situatie din istoria moderna a Ligii I.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Aprilie 2015, 10:14
Data actualizarii: Miercuri 15 Aprilie 2015, 13:56

Steaua a ramas doar cu doua puncte peste Targu Mures si e obligata sa bata tot pana la finalul sezonului. Orice pas gresit ar putea trimite titlul la nou promovata ASA, ceea ce ar reprezenta poate cea mai mare surpriza din istoria Ligii I.

Pentru Steaua urmeaza doua meciuri impotriva unor echipe aflate in zona retrogradarii, Otelul si U Cluj, apoi doua razboaie care se pot dovedi decisive in lupta la titlul. Pe 26 aprilie, Steaua joaca acasa cu Targu Mures, apoi, patru zile mai tarziu, tot pe National Arena cu Dinamo.

Faptul ca ambele partide se joaca la Bucuresti ar reprezenta un avantaj pentru Steaua numai daca echipa isi va convinge suporterii sa se intoarca la stadion.

Returul a fost groaznic din acest punct de vedere. La ultimul meci de pe National Arena, asistenta nu a depasit 1500 de suporteri, asta in ciuda apelurilor disperate facute de jucatori si oficiali pentru o prezenta masiva la un meci atat de important.

Dupa meciurile cu Targu Mures si Dinamo, pentru Steaua urmeaza alte doua partide care, in mod normal nu ar trebui sa ii puna probleme, cu Chiajna si Brasov.

Cu cine joaca Steaua / Targu Mures pana la finalul sezonului:
Otelul (a) / CFR Cluj (d)
U Cluj (d) / Pandurii (a)
Targu Mures (a) / Steaua (d)
Dinamo (d) / Viitorul (a)
Chiajna (a) / Gaz Metan (a)
Brasov (d) / Petrolul (a)
Botosani (a) / Astra (d)
CSMS Iasi (d) / Otelul (a)

4,5 milioane de euro i-ar putea intra Stelei in cont in cazul in care va cuceri toate cele 3 trofee interne (bani din drepturi de televizare, bonusuri pentru castigarea cupelor si sumele incasate de pe urma biletelor).

Modifică setările cookies