Lucruri CUMPLITE in fotbalul romanesc: un oficial de la Gaz Metan a fost batut si UMILIT intr-o padure de bodyguarzii unui patron de club dupa un BLAT ratat!

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Octombrie 2013, 17:24

	Lucruri CUMPLITE in fotbalul romanesc: un oficial de la Gaz Metan a fost batut si UMILIT intr-o padure de bodyguarzii unui patron de club dupa un BLAT ratat!

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Fostul patron al Jiului Petrosani si-a platit bodyguarzii, dupa ratarea promovarii in prima liga, sa bata un oficial de la Gaz Metan Medias, acesta fiind lovit intr-o padure unde agresorii au si urinat pe el, potrivit procurorilor.

In rechizitoriul prin care au fost trimisi in judecata Simota si alti 13 inculpati, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Alba Iulia descriu, printre altele, mai multe episoade anterioare constituirii gruparii infractionale, marcate de violente si amenintari caracteristice lumii mafiote, multe petrecute in lumea fotbalului.

Unul dintre acestea s-a consumat la inceputul verii lui 2004, cand Jiul juca pe teren propriu un meci decisiv pentru promovarea in prima liga, contra echipei Gaz Metan Medias. Pentru a-si asigura victoria in acel meci, Simota si-a trimis omul de incredere, bodygyuardul Cristian Litera, sa negocieze cu un reprezentant al formatiei din Medias. Miza partidei cu Gaz Metan era uriasa, intrucat orice pas gresit facut de Jiul ar fi fost speculat de contracandidata Cfr Cluj.

In ciuda aranjamentului planuit de Simota, Jiul nu a reusit sa bata Gaz Metan, iar promovarea a fost ratata. In aceste conditii, Simota a ales sa se razbune pe oficialul echipei din Medias care negociase cu Litera.

"La solicitarea inc. Simota Alin, inc. Litera a tratat cu un oficial al echipei adverse pentru ca aceasta sa piarda meciul. Aranjamentul intermediat de inc. Litera Constantin Cristian nu a reusit, meciul incheindu-se 0-0, astfel ca echipa Jiul Petrosani a terminat pe locul 2, in seria a treia a Diviziei B, cu un total de 68 puncte, locul 1 fiind ocupat de CFR Cluj cu 69 puncte, care a promovat in acel an in Divizia A. Dupa meci inculpatul Litera Constantin Cristian impreuna cu numitii ......., ......., ......., la cererea inc. Simota –i- care era suparat ca ratase promovarea, l-au dus pe oficialul de la echipa Gaz Metan Medias, cu care tratase anterior aranjarea meciului de fotbal, intr-o padure in apropierea municipiului Petrosani, unde l-au batut, de fapt au inceput sa-l lovesca inca din masina, si pe drum urmare a loviturilor primite barbatul in cauza si-a facut necesitatile fiziologice pe el, de asemenea au urinat pe el pentru a-l umili, apoi l-au abandonat in padurea respectiva. Pentru acesta fapta participantii au fost platiti de Simota Alin", se arata in rechizitoriu.

Dupa aproximativ o saptamana, Alin Simota a avut banuieli ca fusese "tradat" de mai multi jucatori.
Razbunarea lui a continuat astfel cu unul dintre jucatorii echipei pe care o finanta, acesta fiind batut tot de Litera si de ajutoarele acestuia. De teama, jucatorul a refuzat initial sa faca plangere.

Pe 26 septembrie, fostul vicepresedinte PNL Hunedoara Alin Simota, considerat lider al unei grupari care santaja oameni de afaceri din oras, a fost trimis in judecata, alaturi de alti 13 inculpati, de procurorii DIICOT Alba Iulia, care sustin ca la cererea acestuia au fost executate acte de violenta si rapiri.

Majoritatea inculpatilor, inclusiv Simota si Litera, sunt arestati preventiv.

Procesul va fi judecat de Curtea de Apel Alba Iulia, primul termen fiind in 15 octombrie.

Sursa: Mediafax

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT