Borcea:"Nu exista nici macar 0,01 sanse ca Contra sa ajunga la Dinamo!"

Autor: Sport.ro
Marti 03 Februarie 2009, 14:30
Borcea:"Nu exista nici macar 0,01 sanse ca Contra sa ajunga la Dinamo!"

Presedintele executiv de la Dinamo, Cristi Borcea, a declarat ca transferul fundasilor Lucian Goian si Silviu Izvoranu la Terek Groznai a picat din cauza faptului ca echipa cecena oferea o suma prea mica pentru valoarea celor doi. "Transferurile lui Goian si Izvoranu au picat pentru ca nu ne-am inteles in privinta banilor!"

"Transferurile au picat pentru ca nu ne-am inteles in privinta banilor. Au oferit o suma prea mica pentru valoarea lor. Ei voiau sa dea o suma acum si alta in vara la cumpararea definitiva si nu am fost de acord. Goian si Izvoranu se vor alatura maine lotului in cantonamentul din Turcia. Dinamo are nevoie si de Goian si de Izvoranu", a declarat Borcea pentru MEDIAFAX.

Izvoranu si Goian s-au antrenat timp de cateva zile alaturi de lotul formatiei cecene Terek Groznii, unde evolueaza jucatorii romani Andrei Margaritescu, Florentin Petre si Daniel Pancu.

Oficialul dinamovist a mai spus ca nu exista nici macar sanse infime ca fundasul roman al echipei spaniole Getafe, Cosmin Contra, sa fie transferat la echipa antrenata de Mircea Rednic: "Nu mai discutam de Contra la Dinamo. Nu exista nici macar 0,01 sanse ca el sa ajunga la Dinamo".

"A picat transferul nostru la Terek. Nu stiu ce s-a intamplat, dar nu iti poti da seama de niste jucatori dupa doar doua antrenamente. Ne-am pregatit bine cat am stat aici, dar nu a fost sa fie. S-a intamplat ceva intre cluburi, pentru ca la noi, jucatorii, nu ar fi fost probleme sa ne intelegem. Am plecat deja din cantonamentul lui Terek, suntem la un alt hotel acum, ii asteptam aici pe cei de la Dinamo. Ramanem in Stefan cel Mare, deocamdata", a spus Lucian Goian pentru Newsin.

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies