Liga 1

Lovitura teribila pentru Reghecampf! Pintilii, OUT 4 luni, Golubovici si Tosca stau cate o luna! Primii doi au fost operati

Returul dintre Steaua si City e miercuri, la ProTV.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 August 2016, 12:00
Data actualizarii: Vineri 19 August 2016, 12:05

Steaua este decimata de accidentari. Pintilii a fost operat si va sta 4 luni pe bara. Alaturi de el, si Golubovic a fost operat, insa acesta are un timp mai scurt de recuperare, de doar o luna. Tosca a scapat de cutit insa va sta si el aproape o luna pe bara.

Clubul a postat pe Facebook starea de sanatate a jucatorilor:

1. MIHAI PINTILII - a suferit o interventie chirurgicala in ziua de marti, 16 august, pentru avulsie de tendon al muschiului drept femural de parte dreapta. Operatia a fost efectuata, in cadrul Spitalului de Ortopedie Medlife, de catre Dr. Ion Bogdan Codorean si Dr. Flavian Aramitu si a constat in reinsertia osoasa a tendonului cu ancore, fiind incheiata cu succes. Jucatorul va incepe imediat programul de recuperare, iar timpul estimat pentru revenirea acestuia pe teren este de 4 luni.

2. BOJAN GOLUBOVIC - a suferit, in partida cu Manchester City, o fractura disjunctie de malar drept. Jucatorul a fost operat in cursul zilei de vineri, 19 august, de catre Prof. Dr. Alexandru Bucur, seful Clinicii de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala din cadrul Spitalului Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala Bucuresti. Interventia s-a desfasurat fara incidente intra sau post-operatorii, iar evolutia este favorabila. Perioada de recuperare estimata este de 30 de zile.

3. ALIN TOSCA - a suferit, in partida cu Manchester City, o fractura de falanga distala a halucelui stang. Jucatorul urmeaza protocolul de recuperare optim, iar timpul estimat de recuperare este de 21 de zile.

CITESTE SI

Modifică setările cookies