OFICIAL Lovitură pe piața transferurilor: Chindia Târgoviște a transferat un fotbalist de la FCSB! Bonus: o noutate și de la Farul

Ovidiu Perianu Chindia Targoviste Farul Constanta FCSB Jeremy Corinus Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 12:26
Data actualizarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 15:45

Lotul dâmbovițenilor s-a reunit marți dimineață și va pleca în cantonamentul din Antalya.

Chindia Târgoviște a anunțat transferurile fotbaliștilor Ovidiu Perianu de la FCSB și Jeremy Corinus de la Farul Constanța.

”Bun venit, Ovidiu Perianu! Clubul nostru anunță transferul lui Ovidiu Perianu (20 ani), mijlocaș care a mai evoluat la FC Botoșani și FCSB”, au scris dâmbovițenii pe pagina oficială de Facebook, cel mai probabil fiind vorba despre un împrumut de la vicecampioana României.

Jeremy Corinus, fundaș francez în vârstă de 25 de ani, a mai jucat în Liga 1 la Academica Clinceni și Farul Constanța.

Lotul Chindiei Târgoviște pentru cantonamentul din Antalya

”Lotul echipei noastre pentru cantonamentul centralizat din Antalya: 

Dinu Moldovan, Cătălin Căbuz, Mihai Eșanu, Cornel Dinu, Tiberiu Căpușă, Cosmin Atanase, Daniel Neguț, Adrian Ioniță, Andrei Șerban, Esteban Orozco, Daniel Celea, Doru Popadiuc, Alexandru Jipa, Deian Boldor, Iulian Zamfir, Alexandru Petre, Jeremy Corinus, Modestas Vorobjovas, Andreas Mihaiu, Rassambek Akhmatov, Denis Dumitrașcu, Aly Ndom, Ovidiu Perianu, Daniel Popa, Godberg Cooper, Costel Avram, Nasser Chamed, Răzvan Tache (de la Centrul de Copii și Juniori al clubului nostru)”, a precizat Chindia.

În stagiul centralizat, programat în perioada 4-14 ianuarie, echipa din Târgoviște va susține trei meciuri de verificare.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!