LOVITURA de milioane de euro primita de Steaua! Jucatorii care se pregateau sa plece, inainte ca toate negocierile sa pice

Stelistii se rugau ca Piturca sa plece pana la urma la arabi.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Septembrie 2014, 22:05
Data actualizarii: Marti 09 Septembrie 2014, 22:09

Selectionerul ar fi adus cateva milioane la Steaua! Tanase sau Chipciu - unul din cei doi stelisti putea merge cu Piturca la Al Ittihad, iar Steaua s-ar fi imbogatit. Arabii anunta ca Piturca nu mai vine, dupa ce FRF a cerut plata unei clauze de care ei nu stiau.

Noul favorit al arabilor, Hagi, prefera sa transfere de la echipa lui, daca merge la Al Ittihad. Are si el pregatit un Tanase pentru arabi. Pe Florin Tanase, care joaca la tineretul Romaniei!

De la Steaua, Hagi il poate lua la arabi pe favoritul sau de la Steaua - Iancu. In vara, Steaua nu l-a lasat pe Iancu in Emirate pentru un milion de euro! Daca Piturca sau Hagi nu ajung la Al Ittihad, Steaua trebuie sa astepte pana-n iarna ca sa se imbogateasca de la arabi.

Atunci, Reghe va incerca sa-l ia pe Szukala: "Cu lucas am o relatie foarte apropiata, dar daca l-as aduce la echipa, l-as aduce numai pentru valoarea lui!", spune Reghe.

Modifică setările cookies