Lovitura de 500.000 € pentru Steaua: e obligata sa ii plateasca aceasta suma unui club din Liga I!

Autor: Sport.ro
Joi 26 Februarie 2015, 12:04

	Lovitura de 500.000 € pentru Steaua: e obligata sa ii plateasca aceasta suma unui club din Liga I!

Steaua a fost obligata de Camera Nationala pentru Solutionarea Litigiilor (CNSL) la plata sumei de 500.000 de euro plus TVA catre Pandurii Targu Jiu, ca parte din transferul lui Mihai Pintilii la Al Hilal.

Eugen Parvulescu, presedintele clubului Pandurii: "Comisia ne-a dat dreptate in litigiul cu Steaua pentru ca asa arata documentele. Conform contractului de transfer al lui Mihai Pintilii, Steaua trebuia sa ne dea 20 la suta dintr-un eventual transfer al acestuia, adica 500.000 de euro plus TVA. Noi am asteptat, dar nu au achitat si atunci era normal sa ne adresam comisiilor pentru ca a trecut destul timp de la semnarea contractului dintre Steaua si Al Hilal." (Mediafax)

Presedintele recunoaste ca situatia este putin ciudata avand in vedere ca Mihai Pintilii evolueaza in prezent la Pandurii Targu Jiu sub forma de imprumut de la Al Hilal. "E adevarat ca e putin ciudat, fiindca Pintilii joaca acum la noi. Dar asa asta este. Sunt doua lucruri diferite, iar documentele semnate de noi cu Steaua sunt clare", a adaugat Pirvulescu.

Conform site-ului oficial al LPF, Steaua are dreptul la recurs in acest litigiu.

Sursa foto: lpf.ro

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies