Tamas este apt 100% pentru meciul cu Craiova de duminica: "A primit viza medicala, depinde doar daca vrea Galca sa il bage"

Impresarul lui Tamas a confirmat si scandalul dintre Tamas si Bourceanu.

Florin Manea, impresarul lui Gabi Tamas, a confirmat pentru Sport.ro ca jucatorul este gata sa debuteze la Steaua in meciul cu Craiova de duminica.

Tamas s-a recuperat total dupa accidentarea la genunchi suferita anul trecut, primind si acceptul Institutului National de Medicina Sportiva sa isi reia activitatea in teren.

"Eu zic ca Gabi va juca in meciul cu Craiova. Tamas isi doreste sa intre cat mai repede in teren, sa isi arate valoarea in jocul Stelei. Este apt pentru meciul cu Craiova, inclusiv medical, i s-a dat si viza de la INMS. Nu ar avea de ce sa nu joace, Galca decide daca joaca sau nu.", a spus Florin Manea la Sport.ro.

Acesta a confirmat cearta dintre Tamas si Bourceanu dar spune ca nu s-au batut ci doar s-au certat:

"Tamas si Bourceanu s-au impacat dupa acea cearta, semne vizibile pe fata nu are nimeni, au fost niste discutii la un pahar de vin, in contradictoriu, daca beau apa poate nu se certau asa de tare. Cu Pancu e cel mai bun prieten, era idolul lui cand era la Rapid.", a declarat impresarul lui Tamas.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies