Bataie pe bilete, Craiova - Steaua se joaca cu casa inchisa! Cum arata gazonul: "S-a lucrat intensiv pe stadionul Extensiv"

Craiova a fost nevoita sa se mute pe stadionul Extensiv pana la construirea noului Oblemenco.

A fost bataie pe bilete pentru cel mai asteptat meci al sezonului la Craiova. CSU intalneste duminica Steaua, iar partida se va juca cu casa inchisa.

4000 din cele 4500 de bilete puse la vanzare in online s-au epuizat inca de aseara, organizatorii preconizand ca restul tichetelor se vor da in aceasta dimineata.

Pe langa suporterii care isi achizitioneaza bilete, Craiova ii asteapta la meci si pe cei 1500 de abonati.

Va fi primul meci al sezonului pe care Craiova il va disputa pe stadionul Extensiv, unul care nu se ridica la pretentiile de Liga I.

Cu toate astea, Emil Sandoi da asigurari ca meciul se va juca in conditii bune.

"S-a lucrat intensiv la stadionul Extensiv. Nici pe noi nu ne avantajeaza ca jucam pe acest stadion. Trebuie sa ne descurcam."

"Terenul e rezonabil, nu va impiedica cu nimic sa fie un joc frumos. In perioada de iarna e destul de dificil sa protejezi si sa imbunatatesti starea gazonului."

"Sunt convins ca va fi o partida foarte atactiva, noi venim dupa o perioada buna, chiar foarte buna. Sunt 12 etape in care nu am pierdut, noua victorii si trei egaluri.", a declarat Cartu la Ora Exacta in Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: "1 iunie nu însemană că revenim cu totul la normalitate, dar e un prim pas"
BRAT
Modifică setările cookies