Liviu Ciobotariu, out de la FC Voluntari? "Amatorism total! Nu i s-a propus prelungirea"

Liviu Ciobotariu fc voluntari Ioan Ovidiu Sabau sepsi Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Mai 2022, 09:33
Data actualizarii: Vineri 20 Mai 2022, 09:34

Liviu Ciobotariu (51 de ani) poate pleca de la FC Voluntari, după un sezon excelent la formația ilfoveană.

La finalul meciului cu Sepsi, din finala Cupei României, pierdut de echipa sa, scor 1-2, Ciobotariu a spus că încă nu a semnat prelungirea contractului scadent în această vară, însă va discuta cu conducerea.

Liviu Ciobotariu, out de la FC Voluntari?

Ioan Ovidiu Sabău consideră că oficialii lui FC Voluntari au dat dovadă de amatorism prin faptul că nu au discutat mai rapid cu Liviu Ciobotariu despre prelungirea înțelegerii, mai ales că antrenorul a avut rezultate excelente la formația ilfoveană în acest sezon.

"Este o greşeală că nici măcar nu i s-a propus prelungirea lui Ciobotariu. El, dacă era să i se propună, spunea la interviuri că se negociază. Amatorism total! Ai un om care îţi califică echipa în play-off, ţi-o duce în finala Cupei României, iar tu... nu vreau să acuz pe nimeni, dar nu ştiu dacă e corect ce se întâmplă cu Ciobotariu", a spus Ioan Ovidiu Sabău, potrivit Prima Sport.

Liviu Ciobotariu a preluat-o pe FC Voluntari în mai 2021, iar în acest sezon a obținut calificarea în play-off, dar și accederea în finala Cupei României. Cu o rundă înainte de finalul sezonului, ilfovenii ocupă locul 4, cu 32 de puncte, la egalitate cu Farul.

"Încă nu am semnat prelungirea, urmează să vorbesc cu conducerea. 

În momentul de faţă, trebuie să mă reculeg puţin, că sunt puţin zdruncinat şi mâine o să mă gândesc, o să discut. Mai avem o etapă de jucat, e foarte important să arătăm bine la Piteşti ca să prindem locul patru", a spus Ciobotariu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!