ASTRA E CAMPIOANA! Super VIDEO de la Giurgiu! "CAMPIONII! CAMPIONII!" Bucurie NEBUNA! Sumudica si jucatorii Astrei au inceput sa injure Steaua

ASTRA E CAMPIOANA! Super VIDEO de la Giurgiu! "CAMPIONII! CAMPIONII!" Bucurie NEBUNA! Sumudica si jucatorii Astrei au inceput sa injure Steaua

ASTRA E CAMPIOANA ROMANIEI | Sumudica si jucatorii sai au inceput petrecerea dupa ce Steaua a facut 1-1 cu Pandurii.

Marius Sumudica a dat tonul distractiei la Giurgiu. Jucatorii au luat microfonul si tobele si au inceput sa faca hora bucuriei. Nu au uitat nici de rivala Steaua pe care au inceput sa o injure in timpul bucuriei.

Vedeti mai jos VIDEO de la Giurgiu cu bucuria lui Sumudica si a jucatorilor!

MARIUS SUMUDICA

"N-am trait astfel de momente, e prima data in viata. E extraordinar! E meritul jucatorilor, trebuie sa traim acest moment, chiar daca maine avem meci!"

"A fost un an greu, dar am avut o forta a grupului nemaipomenita. Suntem o campioana meritata, nimeni nu poate sa puna la indoiala meritul! Astra a practicat cel mai frumos fotbal!"

"Am intrat in istorie impreuna cu baietii. Nu singur, e meritul baietilor. Bravo jucatorilor, le multumesc din suflet", a spus Sumudica.

DENIS ALIBEC

"Suntem foarte fericiti, e cel mai frumos sentiment din viata mea! Am innebunit prin camera pe finalul meciului, nu mai stiam ce sa facem."

"Avem meci luni, trebuie sa jucam. Euro? Depinde si de nea Puiu. Meciul cu Steaua a fost cel mai greu moment al nostru in acest sezon."

"Am fost mereu pe primul loc, am avut mereu prima sansa. O sa-l sunam acum pe Budescu si o sa cantam alaturi de el", a spus Alibec la DigiSport.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

UE: Mobilizarea militară rusă la frontiera cu Ucraina, cea mai masivă de până acum
BRAT
Modifică setările cookies