LIMBAJUL SEMNELOR. Radoi e cel care da indicatii in timpul meciurilor. Dica a dezvaluit "schema" secreta pe care o au cei doi

LIMBAJUL SEMNELOR. Radoi e cel care da indicatii in timpul meciurilor. Dica a dezvaluit "schema" secreta pe care o au cei doi

Dica a declarat ca se intelege prin semne cu Radoi.

"Toata lumea ne critica pe noi, ca Radoi nu are licenta, dar la Cluj si la Voluntari este aceeasi situatie si nu spune nimeni nimic. Dar nu e o problema, noi ne-am invatat deja, stiu sa comunic cu Radoi prin alte mijloace, avem semnele noastre prin care ne intelegem", a spus Nicolae Dica, secundul Stelei si singurul care iese la marginea terenului in timpul meciului.

Stelistii au fost nevoiti sa recurga la aceasta solutie dupa ce Radoi nu a mai fost lasat sa se ridice de pe banca in timpul partidei, din cauza faptului ca nu are licenta Pro de antrenor. De altfel, in "acte" antrenor principal la Steaua este Dumitru Dumitriu, cel care l-a inlocuit pe Massimo Pedrazzini.

Dica a vrut sa lamureasca si episodul de la Cluj, cand stelistii au inceput sa cante in autocar dupa victoria chinuita cu 1-0 in fata lui U Cluj, echipa din liga a 2-a. "Noi ne bucuram doar la trofee in autocar, dar acum o fost un moment mai special pentru ca langa autocar erau vreo 15 persoane, fani U Cluj, care ne tot in jurau si ne strigau tot felul de prostii, asa ca am vrut sa le facem putin in ciuda si ne-am bucurat pentru calificare", a spus Dica.

Steaua joaca duminica seara cu Voluntari, pe National Arena.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies