Liga 1

Leicester de Romania? In vara aveau cota 251 sa castige titlul, acum sunt lideri! Hagi: "E momentul nostru, nu avem presiune!" 

Hagi poate sa produca cea mai mare surpriza din istoria fotbalului romanesc.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Decembrie 2016, 09:33
Data actualizarii: Marti 13 Decembrie 2016, 09:34

Infiintata acum 7 ani si promovata in Liga I de 4 ani, Viitorul e noul lider al Ligii I. Formata din multi jucatori tineri promovati de la academia lui Hagi, echipa din Ovidiu a batut aseara la Chiajna cu 2-1 si a trecut pe primul loc, cu 2 puncte peste Steaua.

Hagi are incredere in proiectul sau in care si-a investit toti banii si anunta ca a sosit momentul ca pustii sai sa straluceasca. Academia Hagi se bate la titlu la toate categoriile de varsta de juniori, iar echipa U19 este calificata in primavara Youth League.

"Am muncit mult, chiar daca in iarna am schimbat o echipa intreaga. Asa facem in fiecare an, dar se vede ca lucram foarte mult cu mingea, jucatorii s-au adaptat. Echipa arata bine, avem tineri, opt jucatori din Academie au intrat in meciul cu Craiova, la fel astazi cu Chiajna.

E momentul nostru, noi nu avem presiune, alte echipe sunt obisnuite sa castige campionatul, pentru noi nu exista presiune. Echipa este foarte buna, avem un cuplu de fundasi centrali care arata bine, doi fundasi laterali foarte buni. Chitu joaca din ce in ce mai bine, am muncit mult cu el anul trecut si incepe sa arate bine, sper sa reusesc si cu Iancu.

Urmeaza perioada de transferuri, vom analiza, vom vedea daca vor pleca jucatori. Noi ne bucuram ca avem oferte, ne bucuram ca jucatorii nostri sunt cautati. intotdeauna vin jucatori din spate, anul trecut l-am dat pe Achim, a venit Razvan Marin, eu v-am spus de atunci ca va juca bine pe viitor, nu m-ati crezut. Uitati cum joaca acum, a crescut foarte mult" , a declarat Gheorghe Hagi la Dolce.

251 era cota Viitorului in vara pentru castigarea titlului.

Modifică setările cookies