Mirel Radoi Universitatea Craiova Superliga

VIDEO ”Le va fi rușine să se uite în ochii lui Mirel dacă nu dau totul pe teren”. Rădoi, așteptat să facă schimbări radicale la Craiova

”Instalarea” lui Mirel Rădoi în funcția de antrenor principal al Universității Craiova a stârnit reacții pozitive în lumea fotbalului.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2022, 13:36
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2022, 13:36

Mai multe voci importante din fotbalul românesc se așteaptă la o schimbare de atitudine din partea jucătorilor de la Craiova, după venirea lui Mirel Rădoi, care l-a înlocuit pe Laszlo Balint. În direct la emisiunea Ora Exactă în Sport, Sorin Cârțu și Vivi Răchită au vorbit la superlativ despre noul antrenor al oltenilor.

Sorin Cârțu: Ca antrenor de club, cred că-i vine ca o mănușă. Eu mă aștept ca munca pe care o depune să-și pună amprenta. 

Vivi Răchită: Eu zic că și vestiarul se va schimba. Intră în vestiar un nume, le va fi rușine să se uite în ochii lui Mirel dacă nu dau totul pe teren. 

Sorin Cârțu: Am antrenat aproape 30 de ani și sfatul meu pentru el, cam așa se întâmplă, șeful vestiarului eu am fost! N-a existat lider de vestiar. Lider de vestiar eu sunt, trebuie să fie lideri în teren, să arate acolo prin fapte. În vestiar, eu conduc, eu spun ce trebuie să facă. 

VIDEO - Intervenția lui Sorin Cârțu, la emisiunea Ora Exactă în Sport

Rădoi a antrenat ultima oară naționala României

În vârstă de 41 de ani, Mirel Rădoi a fost până în 14 noiembrie 2021 selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, el renunţând la funcţie după ratarea calificării la barajul pentru Cupa Mondială din 2022. Anterior, el a condus reprezentativa Under 21 a României cu care a reuşit atingerea fazei semifinalelor la EURO 2019.

În cariera sa de până acum Rădoi a condus o singură echipă de club, pe FCSB între 1 iunie şi 30 noiembrie 2015.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies