Lazar, Grigore si Cristescu, inlocuiti cu jucatori de la Berceni si Titu! Cu ce achizitii vor dinamovistii sa atace noul sezon

Steaua viseaza la repatrierile lui Keseru si Sanmartean, iar Dinamo se intareste de la... Titu si Berceni. "Cainii" au avut la vizita medicala trei noutati, dar si pe intrusul Alcenat.

2007 este anul ultimului titlu al lui Dinamo. Rednic a revenit si spera sa repete performanta de acum 8 ani. Dinamo e in insolventa si chiar daca va lua titlul, tot nu va putea evolua in cupele europene.

Jucatorii au insa planuri mari: "Ne dorim toate cele trei trofee pe plan intern. ASA a fost aproape anul asta, de ce sa nu avem si noi forta sezonul viitor?", spune tanarul Nedelcearu.

Dinamo a renuntat la Valentin Lazar, Nicolae Grigore, Marian Cristescu si Traian Marc. In locul acestora, Dinu Gheorghe a adus trei pusti: Himcinschi (CSM Ramnicu Valcea), Popescu (ACS Berceni) si Corbu (Titu) - sunt achizitiile facute pana acum.

De asemenea, in Stefan cel Mare va juca si slovenul Rok Kronaveter, cel care a evoluat in ultima jumatate de an la Petrolul. 

"E clar ca mai trebuie sa vina jucatori, dupa un loc 7 trebuie intariri tot timpul", avertizeaza si Bogdan Gavrila.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies