Latovlevici a RABUFNIT: "Se intampla sa mai scapi omul din marcaj, dar la noi se intampla prea des!" Pe cine a CRITICAT:

Autor: Sport.ro
Marti 02 Aprilie 2013, 10:11
Latovlevici a RABUFNIT: "Se intampla sa mai scapi omul din marcaj, dar la noi se intampla prea des!" Pe cine a CRITICAT:

Joi - Noaptea suspinelor! 22:00 Sferturi Europa League, Chelsea - Rubin, LIVE la Sport.ro si Voyo.ro

Latovlevici a fost dezamagit la finalul meciului cu Otelul, in care Steaua a fost egalata in minutul 94! Fundasul stelist era suparat pe colegii sai, care au gafat, mai ales pe Georgievski, cel care a facut un meci slab la Galati.

"Nu exista decat o explicatie: am gresit la o faza care ne-a costat doua puncte. Asta e fotbalul, nu am marcat noi si au facut-o ei.

Chiar nu vreau sa vorbesc despre fazele fixe sunt foarte afectat si dezamagit ca s-a intamplat acum chiar pe final. Fiecare are omul lui. Se intampla sa il mai scapi, dar noi i-am scapat de prea multe ori. Mai sunt multe meciuri de jucat, dar asa se intampla cand nu marchezi. Sper sa nu mai patim.

Nu sunt limpede pentru ca nu a fost un rezultat echitabil. Am gresit. Noi suntem patru pe fund, au mai venit si altii in careu si tot nu am putut sa respingem", a declarat Latovlevici la Digi.

Fundasul Stelei nu stie momentan ce va face din vara: va avea de ales intre Liga Campionilor si un transfer in strainatate. "Jucam insa un fotbal frumos si sper sa mergem din trei in trei puncte mai departe. Nu stiu nimic de un transfer. Sa vina hartia si vorbim atunci. Ma simt bine la Steaua. Cu ofertele ramane de vazut in pauza competitionala, nu acum.

Pana acum nu am jucat nici in Liga Campionilor si nici in strainatate nu am evoluat. Vom discuta atunci cand se va pune problema".

Interviu. De ce este România cu un pas în fața Italiei sau Spaniei în lupta cu covid-19
BRAT