Laszlo Boloni a intrat în direct și s-a interesat de Florinel Coman: ”Nu e mare prețul. Cine e impresarul lui?”

Laszlo Boloni FCSB Florinel Coman Metz Superliga Laszlo Boloni
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Noiembrie 2023, 14:43
Data actualizarii: Marti 28 Noiembrie 2023, 14:43

Florinel Coman (25 de ani) a fost din nou decisiv pentru cei de la FCSB, în meciul cu Dinamo, încheiat cu scorul de 1-0.

Meciul a fost decis de golul lui Florinel Coman din repriza secundă. Șeptarul vicecampioanei a executat perfect o lovitură liberă, peste zid, și l-a lăsat fără replică pe Golubovic.

În ultima perioadă se vorbește tot mai mult despre un posibil transfer al internaționalului român, care are o clauză de reziliere în valoare de cinci milioane de euro.

Ladislau Boloni: ”Nu e mare prețul lui Coman. Cine e impresarul lui?”

Ladislau Boloni, antrenorul lui Metz, echipa de pe locul nouă din Ligue 1, a recunoscut că prețul solicitat de FCSB pentru transferul lui Florinel Coman nu este unul mare. Tehnicianul s-a interesat în direct și de impresarul său.

„Da, sigur. Foarte bine. Cred că este un preț normal, trebuie găsit și cumpărătorul. Nu e mare. Nici nu poate să fie mai mult. E greu să vinzi jucători români peste această cifră, este deosebit de greu.

Mergem la meciuri amicale și vedem cum joacă, încercăm. Să negociezi cu patronul n-aș face eu. Cine e impresarul lui?”, a spus Boloni, la Fanatik.ro.

Florinel Coman a fost și în sezonul precedent unul dintre cei mai eficienți jucători ai vicecampioanei. Cu golurile sale, FCSB a câștigat multe puncte importante, care i-au permis să se bată la titlu cu Farul Constanța.

Internaționalul român are o clauză specială în contractul cu FCSB, potrivit căreia ar putea pleca dacă o echipă este gata să ofere cinci milioane de euro în schimbul său.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!