Lacatus: "Sunt sigur ca prindem Cupa Uefa, dar sper la titlu!"

Autor: Sport.ro
Joi 12 Martie 2009, 17:18
Lacatus: "Sunt sigur ca prindem Cupa Uefa, dar sper la titlu!"

Marius Lacatus a dialogat cu fanii Stelei pe site-ul oficial al clubului, acolo unde i-a asigurat pe acestia ca echipa nu se gandeste decat la titlu.

"Eu sper sa-i inraiasca pe jucatorii despre care s-a discutat si sa demonstreze in jocurile in care vor intra ca patronul s-a inselat", a spus Lacatus.

Marius Lacatus inca mai crede in ocuparea primului loc la finalul campionatului, desi acum Steaua se afla la noua puncte de echipa Dinamo. "Eu mai cred in titlu. Sunt noua puncte, nu putine, dar nici foarte multe. Cred in continuare in indeplinirea obiectivului. In functie de rezultate, vom vedea daca este cazul sa-l schimbam. Sunt sigur ca un loc de Cupa UEFA vom prinde, dar nu este primordial pentru mine si jucatori sa ocupam doar un loc de UEFA. Sansele sunt atat timp cat diferenta de puncte dintre noi si echipele de pe primele doua locuri nu se mareste", a mai spus Lacatus.

Antrenorul a precizat ca a discutat cu jucatorii stelisti dupa meciul pierdut la Brasov si se asteapta la o reactie pozitiva a lor in partida cu Poli Iasi. "In aceasta saptamana am avut discutii individuale si cu echipa, in care le-am spus reactia pe care o astept de la ei. Sper sa fie una pozitiva dupa dusul rece de la Brasov", a precizat el.
Lacatus se asteapta ca dupa prima victorie a echipei steliste sa urmeze un sir de meciuri castigatoare. "Eu cred ca la meciul cu Vaslui am facut un joc bun. Ne-a lipsit rezultatul. Din pacate, nu am reusit acelasi lucru si la Brasov. Trebuie sa avem constanta in jocuri, atat individual, cat si cu echipa. Sunt sigur ca atunci vor veni si rezultatele. Cred ca important este sa obtinem prima victorie. Sunt sigur ca dupa aceea increderea jucatorilor va creste si vor urma jocuri bune si rezultate pozitive", a mentionat Lacatus.

El este convins ca daca suporterii vor fi alaturi de echipa, randamentul jucatorilor va fi mai bun. "Am avut o discutie cu suporterii si poate voi avea si maine. Ceea ce imi doresc este ca suporterii stelisti sa fie alaturi de echipa si sa o incurajeze. Modul in care se manifesta vizavi de conducere nu poate fi impus de noi. Cred ca au mai fost discutii si, poate, rezultatele pozitive pe care speram sa le obtinem sa faca pace intre suporteri si conducere, iar acestia sa se axeze pe incurajarea echipei. Eu sunt sigur ca, daca suporterii ar fi alaturi de echipa, si randamentul individual al jucatorilor si increderea lor ar creste", a explicat el.

Lacatus si-a cerut scuze pentru cuvintele adresate arbitrului Ovidiu Hategan la sfarsitul meciul Steaua - FC Vaslui, scor 1-1. "La modul in care a arbitrat, mi-am iesit din fire si m-am exprimat intr-un mod care nu-i face cinste unui antrenor. Imi cer scuze fata de cei care au vazut si au auzit la televizor modul in care m-am exprimat. Am gresit si am platit", a mentionat Lacatus.

In timpul discutiei cu suporterii, care a durat aproximativ o ora, Marius Lacatus a mai precizat ca ultima carte pe care a citit-o a fost "Shogun".

Liderul USR, Dan Barna, infectat cu Covid-19. Va sta 14 zile în izolare
BRAT

Modifică setările cookies