"La el nu e lipsa de valoare, e delasare. Crede ca la Steaua e varful carierei" Ce jucator transferat in vara e acuzat ca a uitat sa joace fotbal

"La el nu e lipsa de valoare, e delasare. Crede ca la Steaua e varful carierei" Ce jucator transferat in vara e acuzat ca a uitat sa joace fotbal

Steaua a fost invinsa de nou promovata Poli Timisoara.

Alcenat a fost adus ca mare promisiune la Steaua in aceasta vara. Haitianul a intarziat dupa ce a participat cu echipa tarii sale la Copa America, integrandu-se mai tarziu in echipa.

Chiar si asa, evolutiile lui au fost mereu dezamagitoare, nefiind la nivelul celor de la Petrolul, din sezonul trecut, evolutii ce i-au adus si transferul la Steaua.

Presedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a declarat ca Alcenat a fost pedepsit de Radoi, nefiind inclus in echipa pentru jocul cu Viitorul, de acum 3 saptamani. "Radoi a vrut sa il faca sa inteleaga ca trebuie sa isi schimbe atitudinea", a declarat Duckadam, care spune insa ca jucatorul nu a inteles nimic.

"Unii jucatori care au venit la Steaua au zis ca e varful carierei si sunt multumiti, cum sunt jucatorii care pleaca in strainatate. Chiar nu poti sa gasesti explicatii. Ma uit la Alcenat, pe care toata lumea il ridica in slavi. Sa ma ierte Dumnezeu, dar in repriza a doua putea sa stea si pe banca. La el nu e lipsa de valoare, e delasare.", a spus Duckadam la Digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies