Liga 1

La Dinamo NU e liniste nici dupa victorii! "Bonetti ar trebui sa nu ia prima de joc, sa se traga o LINIE in dreptul lui!" Vezi cine il face de ras pe antrenor:

EXCLUSIV VOYO.RO: Dinamo - Sibiu, marti 19:00 | Rapid - Satu Mare, joi 19:00 | Steaua - Tg. Mures, joi 21:30. BATE CUPA in direct la Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI programul!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Septembrie 2012, 13:24
Data actualizarii: Duminica 23 Septembrie 2012, 13:24

Dinamo a castigat meciul cu U Cluj, o echipa macinata de probleme financiare si discutii intre fani si echipa sau intre fani si Ana-Maria Prodan.

Numai ca Bonetti a renuntat la ideile sale, a schimbat sistemul de joc si l-a introdus pe teren pe Danciulescu, omul pe care l-a tinut mai mult rezerva sau care nu a jucat decat cateva minute in ultimele partide, cand Dinamo nu a castigat sau chiar a pierdut.

"Dinamo a revenit la o mai veche discutie si ma incumet sa afirm ca sunt oameni care au fel de fel de idei, cum ar fi sa nu joace Danciulescu, ceea ce e incredibil. Daca ar exista un stat de premiere, in locul unei "grande partitda", eu as trage linie in dreptul lui Bonetti, adica nu ar trebui sa incaseze prima de joc. Dinamo a jucat mai bine intr-un sistem pe care Bonetti a incercat sa-l stearga din memorie, incercand sa joace utopic intr-un 4-3-3 care nu este sustinut de solutiile din lot", spus Cornel Dinu la DigiSport.

Ce-i drept, chiar daca nu a mai castigat in ultimele etape, Bonetti are o strategie clara in a promova tinerii in lot, vrea mereu sa inoveze, insa are si antipatii declarate, cum e cea pentru Danciulescu.

STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies