Florin Lovin Cristi Sapunaru Rapid Superliga

"La 39 de ani nu te aperi ca la 33". Avertisment pentru Cristi Săpunaru: "Să aibă o discuție sinceră"

Rapid a avut un start de sezon sub așteptări, cu o doar o victorie în primele patru etape disputate din Superliga României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 August 2023, 22:47
Data actualizarii: Marti 08 August 2023, 23:05

Una dintre problemele evidențiate de Florin Lovin la giuleșteni are legătură cu sistemul de joc defensiv ales de Cristiano Bergodi, care nu-l mai avantajează pe căpitanul echipei. 

Fostul mijlocaș este de părere că Săpunaru este defavorizat, la 39 de ani, de sistemul cu patru fundași ales de noul tehnician al echipei.

"E important ca apărarea să fie pusă la punct. Nu-i neagă nimeni calităţile lui Săpunaru, dar la 39 de ani nu te aperi ca la 33, tot respectul pentru el. E greu să te aperi sus, în patru fundaşi, cu Săpunaru. 

Jucătorul se ştie şi, dacă e corect, spune dacă ar mai putea juca. Eu, când m-am lăsat, am zis că vreau să mă las ca să nu ajung în situaţia în care nu mai pot. Multă lume m-a judecat, că arăt bine să mai joc, dar nu am vrut să mă judece lumea. 

Săpunaru încă e un jucător bun, a dovedit că face şi greşeli, dar să aibă o discuţie sinceră şi să spună că îi e mai bine într-un sistem. Că tu când ieşi cu mingea la picior şi...", a declarat Florin Lovin, pentru Orange Sport

Dănuț Lupu îl sfătuiește pe Cristi Săpunaru să se retragă 

Fostul fotbalist nu cred că Săpunaru mai poate avea același randament ca în sezoanele trecute, astfel că îi sugerează să ia în calcul varianta retragerii. Cu toate astea, fundașul a spus că își dorește să câștige titlul alături de gruparea giuleșteană. 

"Rapid mi s-a părut cam nesigură în apărare. Săpunaru e prietenul meu, dar ar trebui să se gândească mai bine dacă să mai joace sau nu.

A făcut și o gafă. Ușor-ușor, trebuie să înțeleagă și el că are o vârstă. Dă de un puști din ăsta pe care îl vede doar din spate", a declarat Dănuț Lupu pentru Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!