L-au transferat pe SanmarTANC! Ce a spus Reghecampf dupa primul antrenament la Steaua

Autor: Sport.ro
Marti 11 Februarie 2014, 10:55

	L-au transferat pe SanmarTANC! Ce a spus Reghecampf dupa primul antrenament la Steaua

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Stelistii se pot baza pe Sanmartean inca de la primul meci oficial.

Fostul jucator al lui FC Vaslui este foarte bine pregatit fizic, facand fata la toate antrenamentele fizice ale echipei lui Reghecampf.

Impresarul jucatorului, care este si sotia antrenorului Stelei, a declarat ca a aflat de la Reghecampf ca Sanmartean este in forma maxima dupa pregatirea facuta cu Vaslui:

"Sanmartean a facut fata cu brio fiecarui exercitiu, se intampla mai rar la Steaua, stiti bine ca sunt dure antrenamentele si jucatorii noi veniti se acomodeaza mai greu. E posibil sa isi termine cariera la 36 de ani la cat de bine se misca.", a spus impresarul jucatorului.

Acesta a comentat si situatia altor jucatori ai Stelei, lansand sa se inteleaga ca Tatarusanu a semnat deja cu Fiorentina, in timp ce Adrian Cristea doreste sa se impace cu Steaua, renuntand la procesul intentat ca urmare a neprimirii primei de calificare in Liga: "Daca alti manageri sunt la Fiorentina, sunt ca sa vada contractul sau sa vorbeasca despre alti jucatori, nu despre Tatarusanu. Am vorbit cu presedintele clubului (n.r, Argaseala), ca nu are rost sa mergem in judecata, dar cat timp are contract cu Steaua, Cristea este jucatorul Stelei.", a spus impresarul la Sport.ro.

DOCUMENT. Schimbări pentru cei care vin în România din țările aflate pe lista de risc epidemiologic
BRAT
Modifică setările cookies