Vineri 08 Ianuarie 2016, 21:06

L-ati auzit vreodata pe stelistul Mihalcea cantand rap? Numele de scena: DJ Dudu :) VIDEO

Steaua s-a reunit fara Budescu si fara singurele transferuri ale iernii, Pintilii si Bourceanu. "Bagabontii se grabesc mereu", a fost mesajul promovat de cel mai scump stelist. Mihalcea, pustiul cu clauza de 50 de milioane de euro al Stelei, canta rap.

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

DJ Dudu e numele de scena al lui Mihalcea. Pustiul plin de tupeu, caruia Steaua i-a fixat o clauza uriasa de reziliere, 50 de milioane de euro, a venit cu un mesaj curajos la reunirea echipei: "Bagabontii se grabesc mereu".

DJ Dudu Mihalcea si inca 15 stelisti au facut vizita medicala.

"E foarte frig, in Paris nu era asa de frig, iar in Algeria erau 20 de grade, asa ca acum inghet.", s-a plans Hamroun.

De la reunirea Stelei au lipsit Varela, Kharja, Pintilii, Bourceanu, dar si cei cinci jucatori interzisi la echipa de Becali - Tade, Guilherme, Breeveld, Alcenat si Tahar.

"E decizia celor din conducere. Cred ca daca ei nu mai sunt aici, vor veni jucatori noi", a mai spus Hamroun.1 comentarii
  • 9 2016
    hahaha Poate-i mai bun lautar decat fotbalist.....................
Experți în Drept, despre ce se ascunde în spatele sesizării CCR de către Guvern, în cazul lui Kovesi: ”Este atât de limpede”
BRAT