Patrick, noua vedeta de la Dinamo! "L-am controlat putin la glezna pe asta mic al lui Florentin Petre, nu i-am facut mare lucru!"

Patrick, noua vedeta de la Dinamo! "L-am controlat putin la glezna pe asta mic al lui Florentin Petre, nu i-am facut mare lucru!"

La Dinamo se schimba generatiile. Echipa cu Florentin Petre si Giani Kirita este schimbata cu Patrick Petre si Dorin Rotariu.

Patrick Petre a fost "vedeta" meciului demonstratit de ieri, intre pustii lui Dinamo si o echipa de "old boys". Acesta a avut o evolutie apreciata de toata lumea chiar daca a jucat chiar impotriva tatalui sau, Florentin.

Acesta din urma a avut ceva emotii la cateva intrari mai dure ale lui Giani Kirita, acest explicand la final de ce a jucat tare cu Petre Jr.:

"Trebuie sa-l calesc de-acum pe asta mic al lui Petre, sa invete ce inseamna si agresivitatea pozitiva, ca nu merge numai cu tehnicitate. I-am aratat putin, l-am controlat putin la glezna, nu i-am facut mare lucru. Am zis ca e fotbalist talentat, sa-l lasam sa creasca frumos. Nu stiu daca e asigurat viitorul lui Dinamo. Mi-as dori din suflet, vedeti ce suporteri minunati avem in spate, merita acesti fani inca o echipa cum a fost generatia noastra, sa câstige titluri si sa faca suporterii fericiti", a spus Giani Kirita.

Patrick Petre a debutat la Dinamo in acest tur de campionat, marcand primul gol pe teren propriu cu Viitorul Constanta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 13 mai. 953 de noi cazuri de infectare în ultimele 24 de ore
BRAT
Modifică setările cookies