L-a dat de gol pe Hagi? Ilie Nastase: "Eu stiu ca acolo ar vrea sa mearga!" Destinatia lui Hagi daca pleaca de la Viitorul

Autor: Sport.ro
Luni 25 Aprilie 2016, 12:54
L-a dat de gol pe Hagi? Ilie Nastase: "Eu stiu ca acolo ar vrea sa mearga!" Destinatia lui Hagi daca pleaca de la Viitorul

Gica Hagi vede finalul de sezon din tribune. Catalin Anghel este antrenorul Viitorului.

Rusia sau Turcia sunt doua posibile destinatii pentru Gica Hagi, daca decide sa inceapa din vara o noua aventura in afara fotbalului romanesc.

"Nu stiu sigur, au fost discutii, dar nimic concret. Inca nu stiu ce voi face. Dar oricum ar fi, eu la proiectul de la Viitorul nu o sa renunt niciodata", a spus Hagi.

Prieten apropiat cu Hagi, Ilie Nastase spune ca, din ce stie el, "Regele" ar lua calea Turciei imediat dupa incheierea sezonului.

"Nu stiu daca pleaca. Eu vorbesc foarte des cu el si stiu ca are... ca dorinta lui este sa ajunga in Turcia. Acum, daca s-a schimbat, nu mai stiu, dar el ar fi foarte bun in Turcia, pentru ca a stat acolo. 99,9% este de acolo si turcii il iubesc."

"Il iubesc mai mult aia de acolo decat romanii de aici. Eu zic ca cel mai bine pentru el ar fi Turcia", a spus Ilie Nastase.

Campioana Turciei, Galatasaray, face un sezon foarte slab si e in cautarea unui nou antrenor. In ultimele doua luni, Galata a castigat un singur meci in campionat, iar echipa ocupa in prezent pozitia a 6-a in clasament.

Olandezul Jan Olde Riekernik a fost instalat in luna martie pe banca echipei, ca interimar pana la finalul sezonului.

Presa turca a scris in mai multe randuri ca Gica Hagi si Mircea Lucescu sunt pe lista posibililor inlocuitori, din vara, pe banca tehnica a Galatei.

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies