Sa cante trompetele, sa vina trofeele! Vardy a fost premiat pentru o performanta unica in Premier League: "Sunt in al 9-lea cer, e o nebunie"

Autor: Sport.ro
Luni 25 Aprilie 2016, 12:27

	Sa cante trompetele, sa vina trofeele! Vardy a fost premiat pentru o performanta unica in Premier League: "Sunt in al 9-lea cer, e o nebunie"

Citeste si: 800 000 de euro pentru un DIAMANT! Mahrez e jucatorul anului in Premier League dupa un sezon in RAI cu Leicester

Jamie Vardy a fost premiat pentru o performanta nemaiatinsa in fotbalul englez. Minunea de la Leicester este singurul jucator care a reusit sa marcheze in 11 partide consecutive de Premier League.

Vardy i-a depasit astfel recordul lui Ruud van Nistelrooy.

"E o nebunie, sunt in al 9-lea cer! Le multumesc colegilor, fara ei nu reuseam. Nu m-am gandit la recorduri, va spun sincer, eu am vrut sa joc cat mai bine, iar lucrurile vin de la sine."

"Cel mai tare gol sezonul asta? Golul din meciul cu Liverpool. L-am pandit pe portarul lor si cand am vazut ca a iesit, am sutat.", a spus Jamie Vardy.

Chiar si fara Vardy in teren, Leicester City a castigat duminica cu 4-0 in fata lui Swansea si mai are trei etape pana la minunea castigarii titlului in Premier League. Manchester United, Everton si Chelsea sunt ultimele adversare din acest sezon.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Maratonul de vaccinare din București s-a încheiat. Cele două centre vor fi redeschise peste 3 săptămâni
BRAT
Modifică setările cookies