"Kovacs trebuie sa ia 10 etape iar N'Doye 2 ani de suspendare!" Fostul sef de la LPF ar taia in carne vie dupa meciul Stelei

"Kovacs trebuie sa ia 10 etape iar N'Doye 2 ani de suspendare!" Fostul sef de la LPF ar taia in carne vie dupa meciul Stelei

Mitica Dragomir nu ar avea mila de arbitrul de la meciul Stelei cu Tg Mures, si nici de N'Doye, care l-a lovit pe Keseru.

Incidentele de la meciul Stelei nu au ramas neobservate de Mitica Dragomir.

Fostul sef de la LPF l-ar suspenda 2 ani pe N'Doye, dupa ce l-a lovit cu piciorul in cap pe Keseru, jucatorul Stelei suferind o comotie si ajungand la spital, acolo unde nu isi mai aducea aminte ce a patit.

Dragomir nu l-a iertat nici pe Kovacs, cel care a avut 4 mari greseli impotriva Stelei: "Istvan Kovacs a vrut sa ii ajute pe cei de etnia lui. Daca prinzi o zi proasta, nu ai cum sa faci asa greseli. ii trebuie vreo 10 etape de suspendare si va intelege. E un arbitru bun, dar la meci a gresit pentru ca a vrut. Mi se pare o blasfemie ca Vassaras sa faca delegarile. Cei care l-au pus pe Kovacs la acest meci sa primeasca si ei o suspendare. Ousmane N'Doye nu e sanatos la cap. Daca i se da o suspendare de doi ani nu e putin. E un exemplu negativ in fotbalul romanesc ", a declarat Dragomir la LookTV.





VIDEO PROTVPLUS.RO

Accident grav pe DN 13, în care au fost implicate un microbuz cu 10 pasageri și un autoturism
BRAT

Modifică setările cookies