KOjocaru! Portarul Stelei l-a facut pe Radoi sa isi piarda increderea in el. L-a scos din poarta dupa 10 goluri in 5 partide

KOjocaru! Portarul Stelei l-a facut pe Radoi sa isi piarda increderea in el. L-a scos din poarta dupa 10 goluri in 5 partide

Steaua - Viitorul, diseara de la 21:00.

Steaua a inceput in mod surprinzator sezonul cu Valentin Cojocaru in poarta. Desi a incercat sa ii transfere pe Silviu Lung, Pecanha, Grahovac sau Felgueiras, stelistii au ramas cu pustiul de doar 19 ani, pe care l-au folosit in toate meciurile.

Acesta a avut evolutii nesigure, culminand cu cateva gafe care l-au scos din prima echipa, in locul sau fiind folosit Nita in meciurile cu Craiova si Rosenborg. Culmea, Steaua a castigat ambele meciuri cu Nita in poarta, iar acesta va ramane titular in continuare, lucru confirmat si de Duckadam.

"Cojocaru a aparat la inceputul sezonului, e normal sa i se dea sanse si lui Nita, sa existe o concurenta normala. Mi-a placut de Florin si la Craiova si la Trondheim", a spus Duckadam.

Chiar daca a fost aparat de Radoi de fiecare data cand a fost criticat de patron, Cojocaru se pare ca nu mai beneficiaza de acelasi sprijin din partea antrenorului, care isi doreste un portar ce da siguranta echipei, asa cum au facut-o Tatarusanu si Arlauskis in sezoanele trecute.

Gigi Becali, dupa egalul cu ASA, 1-1, in care Steaua a luat gol din cauza lui Cojocaru: "E adevarat ca si Cojocaru e vinovat, nu a fost nici sutul tare nici nimic. Cojocaru crede ca e in poarta si are niste calitati si e Maradona portarilor, el se crede Messi. Stai ba ca nu esti Messi esti portar, si cand sare... Bai daca nu poti sa o prinzi, boxeaz-o, el crede ca face fotbal si prezentare de moda. Stancioiu e de sapte ori mai bun decat Cojocaru."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Trafic feroviar dat peste cap de vijelii. Sute de minute întârziere și mai multe trenuri anulate
BRAT
Modifică setările cookies