Kharja a vorbit dupa meci: "Ma durea foarte tare piciorul!" Ce se intampla dupa ce a impresionat la debut si a iesit accidentat

Kharja a vorbit dupa meci: "Ma durea foarte tare piciorul!" Ce se intampla dupa ce a impresionat la debut si a iesit accidentat

Steaua 3-1 Concordia. Campioana a reusit in sfarsit o victorie concludenta in acest campionat.

"Echipa e cea mai importanta. Sunt fericit ca am castigat la primul meu meci. Am iesit pentru ca ma durea foarte tare piciorul. Vreau sa joc si in partida cu Universitatea Cluj. N-am vrut sa risc pentru ca am doar doua zile la dispozitie sa ma recuperez. Sunt fericit ca am purtat noroc echipei.

Vreau sa le multumesc colegilor pentru ca m-au ajutat sa ma integrez. Steaua mi-a dat oportunitatea de a ma mentine intr-o anumita forma. Ii multumesc si lui Cosmin Olaroiu pentru ca la sfatul lui am ajuns aici. Stiu ca Steaua are mai multi suporteri. Vreau sa le multumesc celor care au venit azi la stadion", a spus Kharja.

Acesta a avut o evolutie extrem de buna in prima repriza, culminand cu pasa sclipitoare pentru Chipciu, care a scapat spre poarta si a obtinut penalty-ul din care Steaua a facut 2-0.

Marocanul a iesit apoi accidentat, fiind schimbat cu Tahar, moment in urma caruia jocul Stelei a devenit iarasi unul nesigur, Concordia avand mai multe ocazii de a inscrie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies