Keseru, folosit pe un post nou de Reghe! A avut doua ocazii mari de gol, evolutie mai buna fata de primele doua meciuri!

Autor: Sport.ro
Sambata 18 Ianuarie 2014, 19:59

	Keseru, folosit pe un post nou de Reghe! A avut doua ocazii mari de gol, evolutie mai buna fata de primele doua meciuri!

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Claudiu Keseru a fost titular in cel de-al treilea amical al Stelei in Spania, cu FC Lucerna, si a jucat rolul de varf impins, spre deosebire de primele doua jocuri.

Laurentiu Reghecampf a declarat inainte de meci va testa mai multe variante in ceea ce priveste pozitia in teren a lui Keseru, pana cand va descoperi postul pe care jucatorul da cel mai bun randament.

In primele doua partide in tricoul Stelei, cu Nurnberg si Werder Bremen, Keseru a jucat in linia de trei mijlocasi din spatele varfului.

Cu Lucerna, Keseru a fost varf impins, avandu-i in spatele lui pe Adi Popa, Chipciu si Nicusor Stanciu.

Keseru a fost in prim plan la cele mai importante actiuni ale Stelei in prima repriza cu Lucerna. A sutat putin pe langa poarta dintr-o lovitura libera, in minutul 15, si a trimis la o palma de bara, din 6 metri, dupa cursa excelenta a lui Adi Popa, zece minute mai tarziu.

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies